İzcilik Çalışmaları

Okulumuzda,2021-2022 Öğretim yılı başından itibaren, sosyal faaliyetler ve kulüp faaliyetleri kapsamında İzcilik Kursu düzenlenmiş olup, Öğretmenimiz Erdal DEMİRBAŞ liderliğinde gerçekleştirilen faaliyetler ile öğrencilerimizin Milli Manevi değerlere bağlı, özgüven sahibi, Ahlaklı, dürüst, çalışkan, çevre dostu, sosyal kişiler olarak yetişmeleri amaçlanmaktadır. Okul içi ve okul dışı çok değişik etkinlik ve faaliyetler gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmeye de devam edilmektedir. Tüm gayret ve çalışmalarından dolayı başta İzci Lideri öğretmenimiz Sayın Erdal DEMİRBAŞ'A, Öğrencilerimize, velilerimize ve çalışmalarda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdürlerimiz ve Şube Müdürlerimize çok teşekkür ederiz.

26-12-2017İZCİLİK ÇALIŞMALARI GÖSTERİilik09-05-2018